Είδε «ζωντανά» Πλατανιά ο Τροΐζι και συνεχίζει τη μελέτη

Συντάκτης: Share:

Τη δική του, προσωπική – σε τεχνικό επίπεδο – προετοιμασία πραγματοποιεί ο Μαρσέλο Τροΐζι, ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο κόουτς του Ηρακλή, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αντίπαλο της καθοριστικής αναμέτρησης του φινάλε του πρωταθλήματος, λίαν προσφάτως, καθώς είχε βρεθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και είδε από κοντά τον αγώνα μεταξύ της πρώην ομάδας του, του Απόλλωνα Λάρισας, με τον Πλατανιά, στον οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν και πήραν το ισχυρό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής θέλησε να καταγράψει την αγωνιστική κατάσταση των Κρητικών, μικρό χρονικό διάστημα πριν κληθεί η δική του ομάδα να τους αντιμετωπίσει και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Πάντως, η «ακτινοσκόπηση» του αντιπάλου δεν σταμάτησε εκεί για τον 43χρονο τεχνικό, καθώς, όλες αυτές τις μέρες πριν το παιχνίδι, μελέτησε και μελετά τον Πλατανιά μέσα από αναμετρήσεις του, τις οποίες κάλυψε η τηλεόραση κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, επιδιώκοντας να προσαρμόσει αναλόγως τα δικά του πλάνα, σε τακτικό επίπεδο, όσον αφορά στη μάχη των Περιβολίων.