«Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις», με λύσεις συνεργασίας στον Ηρακλή

Συντάκτης: Share:

Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Στάθης Καραντώνης έρχονται στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της εβδομάδας, απολύτως αποφασισμένοι να διαγράψουν αυτήν την κάκιστη και πλήρως αναξιόπιστη αγωνιστική εικόνα, που εμφανίζει ο Ηρακλής στη μέχρι τώρα αγωνιστική διαδρομή του.

Το ίδιο αποφασισμένοι προς αυτήν την κατεύθυνση δείχνουν, τόσο ο διοικητικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλίας Θεοδωρίδης, όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, οι οποίοι, μέσα από τις μεταξύ τους διαβουλεύσεις, έχουν αποφασίσει ότι οι «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» στο «κυανόλευκο» ρόστερ θα πρέπει να προχωρήσουν και μάλιστα άμεσα.

Από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και αφότου περάσει η αναμέτρηση με τη Δόξα, διοικητική και τεχνική ηγεσία αναμένεται να προχωρήσουν την υπόθεση «ξεσκαρταρίσματος» του έμψυχου δυναμικού του Ημίθεου, με σκοπό να κάνουν το πρώτο βήμα για την αλλαγή του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας.

Προκρίθηκε η αναγκαιότητα του να προηγηθούν οι αποχωρήσεις των παικτών, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τις στοχευμένες μεταγραφικές επιλογές, που θα ακολουθήσουν εντός της περιόδου ενίσχυσης του Ιανουαρίου.

Στις επιλογές αποχώρησης εντάσσονται – όπως είναι φυσιολογικό και επόμενο – παίκτες, οι οποίοι δεν κέρδισαν θέση στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαδραματίσουν ακόμη και πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά απέτυχαν ξεκάθαρα στο να βοηθήσουν.

Τι επόμενες μέρες αναμένεται – σταδιακά – να προκύψει μία διαδικασία λύσεων συνεργασίας με στελέχη του παρόντος ρόστερ, ενώ παράλληλα, Παπαδόπουλος, Καραντώνης, Θεοδωρίδης και Ελευθερόπουλος θα προχωρήσουν και το project μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, ώστε από τις πρώτες κιόλας μέρες του Νέου Έτους, να σημειώνονται προσθήκες στο «κυανόλευκο» δυναμικό.