Εκκίνηση από τους Χορτατζήδες

Συντάκτης: Share:

Η προπονησιακή βάση της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, μετά τη διάλυση της ΠΑΕ, μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη (ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη της), στους Χορτατζήδες.

Εκεί θα εκκινήσει την προσπάθειά της η ομάδα, η οποία, ως Α.Σ. Ηρακλής, θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, αποτελούμενη από τους παίκτες της Κ17 και όσα στελέχη της Κ19 αποφασίσουν να παραμείνουν και να αγωνιστούν στη Γ΄ ερασιτεχνική.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις της Μίκρας, σε επίπεδο γηπεδικό, είναι ασυντήρητες και πλήρως ανέτοιμες να υποδεχθούν τη διαδικασία των καθημερινών προπονήσεων.

Όταν πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης των χλοοταπήτων, τότε η ομάδα θα μετακομίσει εκεί και θα αφήσει τους Χορτατζήδες προς χρήση μόνο των μικρών ηλικιακά Τμημάτων της «κυανόλευκης» Υποδομής.

Άλλωστε, και η ομάδα, η οποία επρόκειτο να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μέσω της συμφωνίας με το Παλαιοχώρι, είχε αρχίσει προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο του Ηλία Θεοδωρίδη στο Ωραιόκαστρο, έχοντας στο πρόγραμμα να μεταφερθεί στη Μίκρα, όταν θα ήταν έτοιμη να την υποδεχθεί.