Έκλεισε το κεφάλαιο Τροΐζι…

Συντάκτης: Share:

Η αγωνιστική περίοδος, η οποία προσφάτως ολοκληρώθηκε, χαρακτηρίστηκε από το απόλυτο της αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

Όπως είναι λογικό, αυτό το γεγονός συμπαρασύρει και τους περισσότερους από εκείνους, οι οποίοι μετείχαν στο όλο εγχείρημα, στο επίπεδο του αγωνιστικού τμήματος, είτε πρόκειται για ποδοσφαιριστές, είτε για στελέχη του τεχνικού επιτελείου.

Η διάθεση του Μαρσέλο Τροΐζι για συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, στην οποία θα αγωνιστεί εκείνη, είναι θετική και καταγεγραμμένη.

Ωστόσο, οι επιτελείς των «κυανολεύκων» θεωρούν ότι δεν τους βγήκε απολύτως τίποτε και στο θέμα των επιλογών, οι οποίες αφορούσαν στη θέση του τεχνικού ηγέτη, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, το οποίο ήταν άκρως απογοητευτικό.

Στην περίπτωση του 43χρονου Βραζιλιάνου κόουτς κάνουν λόγο για μία επιλογή ανάγκης, κατά τη φάση εκείνη της έλευσής του και δεν σκοπεύουν να τον συμπεριλάβουν στα πλάνα της επόμενης μέρας, με τη λογική ότι πρέπει να αναζητηθεί προπονητής άφθαρτος και απολύτως… ανέπαφος από την αρνητικότητα της φετινής περιόδου…