Εκτιμούν ότι υπάρχουν περιθώρια για Τρίγλια

Συντάκτης: Share:
Εκτιμούν ότι υπάρχουν περιθώρια για Τρίγλια

Πλέον, η πλευρά του ΠΟ Τρίγλιας ανασκεύασε το αφήγημα της διάψευσής της και κάνει λόγο – μέσω δημόσιων τοποθετήσεων στελεχών της ομάδας – περί ύπαρξης συμφωνίας συνεργασίας με τον Ηρακλή, χωρίς παραχώρηση του ΑΦΜ.

Στέκονται, δηλαδή, αλλά και αποδέχονται, την απόλυτη πραγματικότητα, την οποία εκφράζει το ίδιο το πλάνο, που ανέπτυξε ο πρόεδρος της ομάδας, Στράτος Ευγενίου και το οποίοι αποδέχθηκε η πλευρά του Ημίθεου.

Σημειώνουν δε, ότι το θέμα δεν προχώρησε, διότι ο «Γηραιός» δεν κατόρθωσε να βρει επενδυτή, ο οποίος να ηγηθεί της προσπάθειας, ή μάλλον – για την ορθότερη διατύπωση – οι «κυανόλευκοι» δεν κατέβαλαν το κεφάλαιο κίνησης για τη συνεργασία, το οποίο προαπαιτούσε η εν λόγω συμφωνία.

Στην ουσία, θέμα επενδυτή – με την απόλυτη έννοια του όρου – δεν ετίθετο από μεριάς Ηρακλή, εφόσον μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της νέας ΠΑΕ επρόκειτο να είναι ο νυν χρηματοδότης της Τρίγλιας.

Εκείνο, που χρειαζόταν, ήταν κάποιους επιχειρηματικούς παράγοντες ή κάποιον επιχειρηματικό παράγοντα, οι οποίοι ή ο οποίος θα διασφάλιζαν ή θα διασφάλιζε τη συνδρομή του Ημίθεου ως προς το οικονομικό σκέλος, κάτι, που δεν προέκυψε…

Η διαφορά άποψης, η οποία υφίσταται τη δεδομένη στιγμή, μεταξύ των ιθυνόντων των δύο Σωματείων, έχει να κάνει με τη θεώρηση του αν υπάρχει ακόμη γόνιμο έδαφος για καρποφορία της συνεργασίας ή αν ο Ηρακλής έχει απολέσει πια τις πιθανότητές του.

Οι συνεργάτες του Στράτου Ευγενίου, οι οποίοι – είναι αλήθεια – πολέμησαν ευθύς εξ αρχής την προοπτική σύμπραξης των δύο ομάδων, υποστηρίζουν ότι ο μοναχικός δρόμος της Τρίγλιας στη νέα Football League έχει «κλειδώσει», από την στιγμή κατά την οποία έχουν ολοκληρωθεί τα διαδικαστικά για τη σύσταση της ΠΑΕ από πλευράς τους.

Από την άλλη, στον «Γηραιό» θεωρούν, ότι με σωστή προσέγγιση των πραγμάτων και από τις δύο «όχθες» της διαπραγμάτευσης και με την εξασφάλιση των απαιτούμενων χρημάτων από πλευράς Ημίθεου, υπάρχουν ακόμη περιθώρια σύμπραξης και επ’ αυτού εργάζονται τις τελευταίες μέρες…

Scroll Up