Ελευθερόπουλος: “Δυστυχώς, έχει στραβώσει από νωρίς η χρονιά” (vid)

Συντάκτης: Share:

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανήρτησε το οπτικό υλικό από την… “αποκλειστική” – όπως εξελίχθηκε μετά τη στάση της Football League – συνέντευξη Τύπουγια την κάμερα της ΕΡΤ3, μετά την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο κόουτς των “κυανολεύκων” Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε στην έλλειψη υπομονής όλου του περιβάλλοντος της ομάδας, λόγω των πολλών κακών αποτελεσμάτων από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, σημειώνοντας:

«Το παιχνίδι ήθελε υπομονή, απέναντι σε μια ομάδα που τα πήγε εξαιρετικά και απέναντι στην Κέρκυρα και απέναντι στη Παναχαϊκή. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, τον τρόπο με τον οποίο θα περάσουμε την μπάλα ανάμεσα στα στόπερ του αντιπάλου.

Τα παιδιά προσπάθησαν να ακολουθήσουν το πλάνο, δεν ήταν εύκολο. Στη πρώτη υποψία φάσης του αντιπάλου, δεχτήκαμε το γκολ. Μετά υπήρξε μεγάλη πίεση από τον κόσμο. Το καταλαβαίνω, έχει στραβώσει μέχρι στιγμής η χρονιά και δεν υπάρχει υπομονή. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Δυστυχώς ακόμα ένα παιχνίδι τελείωσε στην έδρα μας, με εμάς νικημένους».

Παρακολουθήστε το βίντεο, στο οποίο προηγείται η τοποθέτηση του προπονητή των φιλοξενουμένων, Μανώλη Παπαματθαιάκη και ακολουθεί εκείνη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: