Έλυσαν τη συνεργασία τους οι πρώτοι «4»

Συντάκτης: Share:

Όπως ανακοίνωσαν και επισήμως, κατά τη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης, ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές του ρόστερ των «κυανολεύκων» αποτελούν παρελθόν.

Οι δύο κορυφαίοι της διοίκησης μπορεί να μην αποκάλυψαν ονόματα των παικτών, που αποχώρησαν, αλλά πρόκειται για τους Χουσεϊν Μουμίν, Κώστα Μενδρινό, Στράτο Χιντζίδη και Φώτη Γεωργίου.

Και οι τέσσερις έχουν ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά και έχουν προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Να σημειωθεί ότι – για λόγους αποσυμφόρησης του ρόστερ – μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου και επ’ ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος για την εορταστική περίοδο, θα κληθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ να αποχωρήσουν, προκειμένου να μειωθεί αριθμητικά το αγωνιστικό δυναμικό του Ημίθεου.

Το ρόστερ είναι εξαιρετικά πολυάριθμο και με δεδομένες τις μεταγραφικές προσθήκες, που έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθούν, η συνέχεια της «εκκαθάρισης» θεωρείται επιβεβλημένη.

Ως προς το θέμα των υπολοίπων παικτών, οι οποίοι θα αποχωρήσουν, θα προηγηθεί συνεννόηση της διοίκησης με τον νέο προπονητή της ομάδας, Μανουέλ Ρόκα.