Ενεργοποιείται εσπευσμένα ο Νταμίρ Καχριμάν!

Συντάκτης: Share:

Ο Μανουέλ Ρόκα είχε καταστρώσει ένα συγκεκριμένο πλάνο ομαλής επαναφοράς του Νταμίρ Καχριμάν σε πλήρη  αγωνιστική δράση, καθώς ο διεθνής Σέρβος γκολκίπερ προέρχεται από μία περίοδο χωρίς την παρουσία του σε ομάδα, η οποία άρχισε το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να αφήσει τον 34χρονο “κίπερ” να “φορτώσει” με ομαδικές προπονήσεις στο περιβάλλον του Ηρακλή και να του εμπιστευτεί κατόπιν γάντια βασικού.

Όσα, όμως, συνέβησαν χθες στο Καυτανζόγλειο, στον αγώνα με τον Πλατανιά, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Βοσνιάδη και το όλο δυσάρεστο κλίμα, που δημιουργήθηκε εις βάρος του μέχρι τώρα βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, οδηγούν τον κόουτς στην απόφαση να ενεργοποιήσει εσπευσμένα τον Νταμίρ Καχριμάν.

Συνεπώς, αν όλα δρομολογηθούν ομαλώς, ο Σέρβος, όχι μόνο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρόδοτο, αλλά αναμένεται να πάρει θέση βασικού κάτω από τα “κυανόλευκα” δοκάρια.