Ενημερώθηκε για το «άκυρον» το Παλαιοχώρι

Συντάκτης: Share:

Με γρήγορες ενέργειες, τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου του Ηρακλή επιχειρούν να θέσουν οριστικό τέλος στην υπόθεση της συμφωνίας με τον Άρη Παλαιοχωρίου, μετά την ξεκάθαρη θέση άρνησης, που έλαβε ο Γυμναστικός Σύλλογος.

Ήδη έχουν ενημερώσει τους διοικούντες την ομάδα από τη Χαλκιδική σχετικά με την οριστική και αρνητική, ως προς την υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου, εξέλιξη και τους εξήγησαν ότι η στάση του Ερασιτέχνη και του κόσμου συνιστούν εμπόδιο, το οποίο δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί.

Τις τελευταίες μέρες, στην άλλη πλευρά της διαπραγμάτευσης είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το πλάνο εμφανίζει πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό, σε ό,τι έχει να κάνει με το πεδίο της εφαρμογής του και άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να ματαιωθεί ο όλος σχεδιασμός.

Οι ίδιοι εμμένουν στη θέση τους (προς το παρόν) ότι η δήλωση συμμετοχής, την οποία κατέθεσαν στο πρωτάθλημα της φετινής Γ΄ Εθνικής αφορούσε στο αντίστοιχο ενδιαφέρον του Ηρακλή και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να «κατεβάσουν» τη δική τους ομάδα, τώρα, που το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως…