Ευγενίου: «Ο Ηρακλής δεν πεθαίνει -Δεν ήμουν ποτέ αρνητικός για τον Σακίεβιτς»

Συντάκτης: Share:

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, μίλησε για όλα τα ανοιχτά ζητήματα στον Ηρακλή και έκλεισε με το μήνυμα «ο Ηρακλής δεν πεθαίνει».

Ειδικότερα ανέφερε, «Ανανέωσαν για δύο ακόμη χρόνια οι κ.κ. Γεωργιάδης και Κατσαμπής, που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Υπάρχουν 18-19 συμβόλαια αυτή τη στιγμή στην ομάδα, καθώς ανανέωσαν οι αφοί Παπαστεριανοί, Παλαβράκης, Κωστούλας, Σγουρής, Χρουσιέλ, Πανάγου, Τότσκα, Αλεξιτς, Γιουπιτάνα, Τομας, Σίλβα, Πατράλης, όπως υπήρξαν και οι δύο προσθήκες των Βασίλη Βιτλή και Χρήστου Κουντουριώτη.

Το μέλλον του Ηρακλή είναι λαμπρό για να πετύχει τους στόχους του και να πρωταγωνιστεί παρά το γεγονός ότι βαλλόμαστε από παντού αλλά είμαστε δυνατοί. Είναι γελοίο αυτό με την άδεια της ομάδας».

Για τους Παπαδόπουλο και Σακίεβιτς τόνισε:

«Πέρυσι ο Τομ Παπαδόπουλος ήταν ο μεγαλύτερος χορηγούς και τον ευχαριστώ. Υπήρχε μια συμφωνία να μετοχοποιούν κάποια χρήματα που έβαλα εγώ αλλά κι αυτός. Είναι να έρθει τέλος Ιουλίου. Δεν τον ενδιαφέρει να μπει μόνος του, θεωρεί ότι έκανε λάθη και δεν θέλει να τα επαναλάβει με τον ίδιο να λέει ότι αν είμαι μαζί του θα είναι εγγύηση για την αποφυγή των λαθών».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν ήμουν αρνητικός για τον Σακιεβιτς ο οποίος έχει πετύχει πολλά, ήταν ιδρυτικό στέλεχος του mls. Από την άλλη πλευρά θέλω να βλέπω κάποιον Face to face όταν συμφωνώ με κάποιον. Να έρθει εδώ να πει τι θέλει και να τα δούμε από κοντά Haris Υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για τον Ηρακλή ακόμη και για την αγορά. Αν δεν διασφαλίζεται το μέλλον της ομάδας δεν πρόκειται να δοθεί. Ο έλεγχος δε θα γίνει μόνο από μένα αλλά και από τον ΑΣ. Ένα τελευταίο ακόμη μήνυμα θέλω να στείλω προς τους κομπλεξικούς: Ο Ηρακλής δεν πεθαίνει».

Δείτε αναλυτικά παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη: