Ευγενίου: «Ο Ηρακλής θα είναι δυνατός, ό,τι και να γίνει με την άδεια»

Συντάκτης: Share:

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου μίλησε για το θέμα της μη αδειοδότησης της ομάδας, για την έφεση που θα ασκηθεί κατά της απόφασης της ΕΠΟ, ενώ όπως είπε ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με την άδεια, οι στόχοι θα παραμείνουν υψηλοί για τη νέα χρονιά

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ομάδα θα κάνει έφεση θα εξεταστεί και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Το θέμα ήταν ότι ο φάκελος μας ήταν υπερπλήρης, δηλαδή δεν μας βρήκαν κάποια οικονομική αδυναμία, ήμασταν σε όλες τις υποχρεώσεις μας τακτοποιημένοι. Το μοναδικό αγκάθι ήταν η αλλαγή ονόματος, που προσθέσαμε το «Ηρακλής». Τώρα για ποιο λόγο ενοχλεί κάποιος ανθρώπους δεν ξέρω, αυτοί το γνωρίζουν. Γίνονται πολλά περίεργα πράγματα.

Από την Τρίγλια πήραμε ένα χαρτί ότι μας παραχωρούν το γήπεδο, έτσι ώστε να έχουμε πλήρη το φάκελο, γιατί ζητούσαν και παραχώρηση γηπέδου. Από το Καυτανζόγλειο αργούσαμε να το πάρουμε. Μέσα σε μισή ώρα διέρρευσε και το έβγαλαν έξω. Η ομάδα είναι Ηρακλής, με έχει κουράσει αυτή η υπόθεση. Να πούμε ένα ευχαριστώ στην Τρίγλια που ότι χρειαστεί βοηθάει.  Βγήκε και το χαρτί από το Καυτανζόγλειο, αλλά δεν το ανέβασαν.

Ακόμη και αδειοδότηση να μην πάρει η ομάδα, οι στόχοι θα είναι ίδιοι, η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Στην απόφαση φαίνεται ότι μοναδικός λόγος για την απόρριψη της αδειοδότησης είναι γιατί άλλαξε το όνομα. Έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι θα πάρουμε την αδειοδότηση, έχουμε κάνει ένσταση».

 

Πηγή: Libero FM