Φιλικό στη Μίκρα, με το βλέμμα στο… μέλλον

Συντάκτης: Share:

Υπό το βάρος του απίστευτα κακού κλίματος, που επικρατεί στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα και το οποίο επιτείνει – σε τεράστιο βαθμό – η παταγώδης αποτυχία στον αγώνα με τον Αιγινιακό, οι επιτελείς της ομάδας προγραμματίζουν το αύριο…

Αυτό, καθώς για σήμερα, Δευτέρα 25/2, έχουν προγραμματίσει φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με τη Σερβική ομάδα ΦΚ Κολουμπάρα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 και δεν θα αφορά σε όσους αγωνίστηκαν χθες στο Αιγίνιο.

Θα αγωνιστούν, αντιθέτως, όσοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στην κυριακάτικη αναμέτρηση στην κωμόπολη της Πιερίας, αλλά και έξι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από την Κ-19 του Ηρακλή.

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση των παικτών, οι οποίοι δεν έχουν, μέχρι τώρα, ρόλο βασικού στον σχεδιασμό της, αλλά και να δοθεί ευκαιρία δράσης σε διαφορετικό επίπεδο, σε παιδιά της ομάδας Νέων, που θεωρούνται ελπιδοφόρα.

Εξάλλου, λίαν προσφάτως, ο Μανουέλ Ρόκα σε δημόσια τοποθέτησή του έκανε λόγο για πολύ αξιόλογες περιπτώσεις παικτών, τις οποίες έχει εντοπίσει στην Κ-19 του Ημίθεου, με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί τη σταδιακή και όλο και πιο συχνή πλαισίωση της πρώτης ομάδας από ποδοσφαιριστές της δεύτερης, όπως θα συμβεί με την ευκαιρία του σημερινού διεθνούς φιλικού στη Μίκρα.