Η αγωνία κορυφώνεται…

Συντάκτης: Share:

Ο Αχιλλέας Μπέος, παρά την κάθετη και αρνητική ρητορική, την οποία επιστρατεύει στις δημόσιες τοποθετήσεις του, είναι προφανές ότι επέτρεψε περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης με την πλευρά των παραγόντων του Ηρακλή.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης βρέθηκαν μέχρι αργά χθες βράδυ στον Βόλο, συζητώντας εκ νέου το θέμα της απόκτησης των εταιρικών δεδομένων του ΝΠΣ και επιχειρώντας να καταλήξουν σε έναν δρόμο, που να διατηρεί τις προϋποθέσεις ώστε να τους οδηγήσει σε συμφωνία.

Είναι δεδομένο ότι όλα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή, καθώς τα πάντα – στην ουσία – εξαρτώνται από το αν τελικά ο δήμαρχος Βόλου δει θετικά το σενάριο και αν βρει παραμέτρους, οι οποίες καλύπτουν τις δικές του απαιτήσεις και αξιώσεις από την όλη υπόθεση.

Βεβαίως, ακόμη και εντός της ημέρας, αναμένεται να προκύψει ενημέρωση από πλευράς της διοίκησης για την τελική έκβαση της ιστορίας με τη θεσσαλική ΠΑΕ, καθώς ο Τομ Παπαδόπουλος έχει προγραμματισμένο ταξίδι επιστροφής στη Φιλαδέλφεια για αύριο, Παρασκευή.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up