Η διοίκηση δεσμεύτηκε για ανακοίνωση θετικών εξελίξεων

Συντάκτης: Share:

Σε αναμονή θετικών εξελίξεων, όσον αφορά στην επόμενη μέρα της ομάδας, πρέπει να βρίσκεται ο κόσμος του Ηρακλή, με βάση την έγγραφη, δημόσια δέσμευση της διοίκησής της.

Μέσα στην ανακοίνωση του μεσονυκτίου, που εξέδωσαν Τομ Παπαδόπουλος και συνεργάτες, επιχειρώντας να διαψεύσουν σενάριο, το οποίο δεν αναπτύχθηκε ποτέ και από κανέναν, περί… παραχώρησης δικαιωμάτων της ΠΑΕ σε εταιρεία, εκφράζουν τη δέσμευση ότι «προβαίνουν σε ενέργειες προς το συμφέρον της ομάδας».

Αναφέρεται δε, ότι τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των ενεργειών τους, με τους Ηρακλειδείς να έχουν κάθε λόγο να… αισιοδοξούν.

Να αισιοδοξούν, ότι η διοίκηση Παπαδόπουλου θα κάνει την έκπληξη και μετά από εννέα μήνες παρουσίας στα πράγματα του Ηρακλή, η οποία χαρακτηρίστηκε από αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς (αποτυχία στον στόχο της ανόδου, αποτυχία στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, αποτυχία στην αδειοδότηση, δημιουργία νέων οφειλών), θα κατορθώσει να αλλάξει τα δεδομένα και θα οδηγήσει την ΠΑΕ και την ομάδα στον σωστό δρόμο.

Διότι, περί εκπλήξεως (εξαιρετικά ευχάριστης) θα πρόκειται…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up