Η διοίκηση επιμένει ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται…

Συντάκτης: Share:
Η διοίκηση επιμένει ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται…

Η «κυανόλευκη» κοινωνία κινείται πέραν των ορίων της απελπισίας, αγγίζοντας ακόμη και αυτά της απαξίας, όσον αφορά στην προοπτική και να ασχοληθεί ακόμη με το να επενδύσει σε ενδεχόμενο εξασφάλισης λύσης για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία , που απορρέουν από την προσπάθεια του Τομ Παπαδόπουλου προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι σαφές ότι δεν συνηγορούν προς την περίπτωση μιας θετικής εξέλιξης.

Όλα συντείνουν προς το συμπέρασμα ότι – πράγματι – η επίτευξη ενός deal με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ αποτελεί μονόδρομο, στον οποίο όμως ο Ηρακλής δεν μπορεί να εισέλθει και να τον φτάσει μέχρι τέλους με αίσιο τρόπο.

Μολαταύτα, ο μεγαλομέτοχος εξακολουθεί να επισημαίνει (το διατύπωσε και μέσω γραπτής ανακοίνωσης) ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα εξακολουθήσει να προωθεί το πλάνο συμφωνίας με τη θεσσαλική ΠΑΕ, παρά την τακτική του Αχιλλέα Μπέου να τοποθετείται δημοσίως αρνητικά, εμμένοντας στο απαγορευτικό της μετακόμισης της ομάδας από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη.

Οι διοικούντες τον «Γηραιό» επιμένουν ότι απέχουν ακόμη από το να σηκώσουν ψηλά τα χέρια στην όλη υπόθεση και διαμηνύουν ότι, εντός των προσεχών ημερών, θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν αποτελέσματα, παρά το αρνητικό κλίμα, το οποίο περιβάλλει την μέχρι τώρα προσπάθειά τους…

Και με τον χρόνο, βεβαίως, να μην είναι σύμμαχός τους…

 

Scroll Up