Η εξέλιξη, που ικανοποίησε τον Τροΐζι

Συντάκτης: Share:

Είχαμε επισημάνει ότι ο Μαρσέλο Τροΐζι, όπως είναι φυσιολογικό, είναι εκείνος, ο οποίος εισπράττει – μέσα από την καθημερινότητα της Μίκρας – τους κάθε λογής προβληματισμούς, που εκφράζουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και, συνεπώς, τον συγκεκριμένο προβληματισμό και τη διάχυτη δυσφορία για το θέμα των οφειλών της διοίκησης, που επέφερε τα δυσάρεστα αποτελέσματα της αποχής από το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Βραζιλιάνος κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες – το πολύ πρόσφατο προηγούμενο διάστημα – προκειμένου να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση το έμψυχο δυναμικό του, καταφεύγοντας σε νουθεσίες και παραινέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πλέον, ο 43χρονος τεχνικός έχει κάθε λόγιο να αισθάνεται ικανοποιημένος ή μάλλον ανακουφισμένος, στο άκουσμα της είδησης ότι τις μισθολογικού περιεχομένου πληρωμές της Μ. Εβδομάδας, θα ακολουθήσουν και νέες πληρωμές, οι οποίες θα αφορούν στο επίπεδο των δόσεων της συμφωνίας των παικτών με την ομάδα.

Αυτό είναι επόμενο να αμβλύνει σημαντικά την όλη κατάσταση και να δημιουργεί πιο πρόσφορο κλίμα για συγκέντρωση στον στόχο της προετοιμασίας για τον καθοριστικό αγώνα με τον Πλατανιά, αμέσως μετά το Πάσχα.

Ο κόουτς περιμένει να συναντήσει από την Τρίτη κι έπειτα, μια τελείως διαφορετική και πολύ πιο αποφασισμένη ομάδα, με θετικότερη ψυχολογία, λόγω της σημαντικής οικονομικής «ένεσης», αλλά – παράλληλα – και της αποφόρτισης μέσω των πασχαλινών διακοπών, κάτι το οποίο δημιουργεί αισιοδοξία ενόψει του δύσκολου έργου, που καλούνται να διαχειριστούν οι «κυανόλευκοι».