Η κομβική νομική εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση του deal

Συντάκτης: Share:

Με βάση τη λογική των πραγμάτων, δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο εμπόδιο, το οποίο να αποδειχθεί ανυπέρβλητο, όσον αφορά στην ολοκλήρωση του πλάνου συμφωνίας μεταξύ Ηρακλή και Άρη Παλαιοχωρίου.

Πάντως αμφότερα τα εμπλεκόμενα σωματεία αναμένουν από τις Δικαστικές Αρχές της Χαλκιδικής την έκδοση μιας σημαντικής απόφασης, η οποία έχει να κάνει με το αίτημα «αφομοίωσης» το οποίο υπέβαλαν οι ιθύνοντες της ομάδας από το Παλαιοχώρι, ώστε να προκύψει η «μεταλλαγή» και ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος να απορροφήσει όλα τα σωματειακά και φορολογικά στοιχεία των Χαλκιδικιωτών.

Κατόπιν της έκδοσης αυτής της απόφασης, τα πάντα θα έχουν δρομολογηθεί και ο δρόμος για τη συμμετοχή του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, υπό νέα βάση σωματειακών δεδομένων και απαλλαγμένου από την υποχρέωση της αναβίωσης της νυν ΠΑΕ, σε περίπτωση επανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, θα έχει ανοίξει διάπλατα.

Πρόκειται, δηλαδή, για την εξέλιξη, την οποία αναμένουν οι επιτελείς των «κυανολεύκων», προκειμένου να προχωρήσουν σε επίσημη επικοινωνία της όλης προσπάθειας, μέσω ανακοινώσεων…