Η στάση του Γ.Σ. και η λύση για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Συντάκτης: Share:

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, από τη πρώτη στιγμή, που προέκυψε η ανάγκη αναζήτησης λύσης για το ποδόσφαιρο του Συλλόγου, στάθηκε εντός του πλαισίου των καθηκόντων του και έσπευσε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ουσιαστικά, οι παράγοντες της διοίκησης του Γ.Σ. συντονίζουν όλες τις προσπάθειες, οι οποίες γίνονται προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης και βρίσκονται σ άμεση συνεργασία με την επιτροπή σωτηρίας,, η οποία έχει συσταθεί, αποτελώντας – στην πραγματικότητα – πρωταγωνιστικά μέλη της.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου εκφράζει, πάντως, την απόλυτη απογοήτευσή της από το γεγονός ότι – μέχρι στιγμής – δεν έχει επιδειχθεί κάποια σημαντική οικονομική δυναμική, η οποία να στηρίζει με βεβαιότητα την προσπάθεια για επανεκκίνηση της ομάδας.

Δηλαδή, την προσπάθεια, η οποία θα αφορά στην ανάγκη εξαγοράς νέου και «καθαρού» ΑΦΜ και στην πορεία πρωταθλητισμού σε επαγγελματική κατηγορία, στην περίπτωση, ιδίως από τη στιγμή, που η απόφαση της ΕΠΟ δεν ήταν η επιθυμητή.

Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη διαπιστώνουν με δυσαρέσκεια ότι ο «κυανόλευκος» παραγοντικός χώρος δεν έχει αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ύψιστης ανάγκης, η οποία διατρέχει το ποδοσφαιρικό Τμήμα και ακριβώς το αντίθετο είναι αυτό, που ζητεί.

Επιθυμεί, δηλαδή, το να βρεθούν οι επιχειρηματικοί παράγοντες, οι οποίοι να σηκώσουν το βάρος σε περίπτωση αρνητικής έκβασης των πραγμάτων, καθώς, όπως υπογραμμίζουν, ο Ηρακλής θα πρέπει πάση θυσία να εξακολουθήσει να υφίσταται αγωνιστικά, όσα εμπόδια κι αν υπάρχουν στο δρόμο του…