Η συνέχιση επικοινωνίας με Μπέο και η νέα γραπτή τοποθέτηση

Συντάκτης: Share:

Ο Τομ Παπαδόπουλος παραμένει στη Φιλαδέλφεια, με τις πληροφορίες, που διαρρέονται, να κάνουν λόγο περί συνέχισης της επικοινωνίας του με τον Αχιλλέα Μπέο για το θέμα του Βόλου.

Επειδή, όμως, η τελευταία δημόσια τοποθέτησή του ανέφερε ότι σύντομα θα ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας για την κατάληξη των ενεργειών σχετικά με την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για την ομάδα, θεωρείται βέβαιο ότι θα προκύψει και νέα γραπτή τοποθέτηση της πλευράς του Ελληνοαμερικανού μεγαλομετόχου της υπό διάλυση ΠΑΕ.

Όσον αφορά στη στάση, την οποία τηρούν έναντί του ο Γυμναστικός Σύλλογος και οι λοιποί φορείς του Συλλόγου, αυτή συμπυκνώνεται στη λογική του «όσο δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει, δεν ασχολούμαστε»…

Εξάλλου, όπως διευκρινίζουν οι ιθύνοντες του Συλλόγου, η θητεία του ομογενή επιχειρηματία στα πράγματα του Ηρακλή υπήρξε τόσο απογοητευτική σε όλα τα επίπεδα, ώστε να κρίνεται ως αδιανόητο το να αναμένουν λύση από πλευράς του Τομ Παπαδόπουλου.

Συνεπώς, η πορεία της προσπάθειας για διέξοδο, μέσω της πρωτοβουλίας, που αναπτύσσει η οικογένεια του Ηρακλή, συνεχίζεται, θεωρώντας το ενδιαφέρον της νέας τοποθέτησης του μεγαλομετόχου ως διαδικαστικό…