Η τροπολογία και η απεμπλοκή του λογαριασμού

Συντάκτης: Share:

Στη Μίκρα παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση της κατάθεσης και ψήφισης από τη Βουλή της τροπολογίας, η  οποία αφορά στην ΠΑΕ και αναμένεται να προσφέρει “ομπρέλα” προστασίας από τις επιδιώξεις των επιθετικών πιστωτών της χρήσης Παπαθανασάκη.

Με βάση την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, το συγκεκριμένο ζήτημα επιχειρείται να κλείσει εντός του χρονικού πλαισίου της εβδομάδας που διανύουμε, κάτι που θα ήταν χρήσιμο για τις επιδιώξεις της “κυανόλευκης” διοίκησης.

Επισταμένως ασχολείται με το όλο ζήτημα (όπως εξ αρχής πράττει) ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στάθης Καραντώνης, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και ο μεγαλομέτοχος, Τομ Παπαδόπουλος, από τη Φιλαδέλφεια όπου βρίσκονται, αναμένουν να κλείσει η υπόθεση της τροπολογίας, προκειμένου να ξεμπλοκαριστεί – στη συνέχεια – ο τραπεζικός λογαριασμός της “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Αυτό θα σημάνει διευθέτηση πολλών οικονομικών και φοροτεχνικών θεμάτων και μετάβαση στην οικονομική ομαλότητα, όσον αφορά στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Δείτε Επίσης

Scroll Up