Ηρακλής: 4-5 ακόμη προσθήκες για την ολοκλήρωση του “παζλ”

Συντάκτης: Share:

Πεπεισμένοι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική τη φετινή χρονιά είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή. Το γεγονός αυτό δεν εφησυχάζει κανέναν και έτσι στον Γηραιό δεν σταματάει η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το υπάρχον ρόστερ, αλλά θα δώσουν και βάθος ενόψει της απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί.

Η απόφαση των “κυανόλευκων” για περαιτέρω ενίσχυση έχει παρθεί και είναι οριστική. Πέρα από το μείζον θέμα του επιθετικού, για το οποίο δεν βιάζονται στον Ηρακλή καθώς πρόκειται ίσως για την σημαντικότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού, στον Γηραιό αναμένεται να κινηθούν για 4-5 ακόμη ποδοσφαιριστές.

Στόχος, να υπάρχουν τουλάχιστον δύο ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση, καθώς η χρονιά που ακολουθεί είναι μεγάλη και ενδεχόμενοι τραυματισμοί ή τιμωρίες που μπορεί να προκύψουν, να μην επηρεάσουν την πορεία της ομάδας.

Όσο για τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν, πρόκειται για έναν ή ίσως και δύο επιθετικούς, έναν εξτρέμ, ένα δεξί μπακ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για αριστερό μπακ.