Και αν η ΕΠΟ πει το «ΝΑΙ» την Τετάρτη;

Συντάκτης: Share:
Και αν η ΕΠΟ πει το «ΝΑΙ» την Τετάρτη;

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, με μεθοδικότητα επιδιώκει αυτό, που φαντάζει απίστευτο και αφορά στην ολική αποκατάσταση της ποδοσφαιρικής έκφανσης του Συλλόγου, σε σχέση με τον άδικο υποβιβασμό του 2011.

Επειδή είναι δεδομένο ότι το ελληνικό ποδοσφαιρικό σύστημα ουδέποτε στάθηκε με εντιμότητα έναντι του Ημίθεου, είναι γεγονός ότι το απόλυτο της δικαίωσης και της αποκατάστασης είναι εξαιρετικά δύσκολο να επέλθει μέσω της ΕΠΟ.

Στην περίπτωση, όμως, κατά την οποία γίνει η τεράστια… έκπληξη και η Ομοσπονδία αποδεχθεί το δίκαιο του «κυανόλευκου» αιτήματος (εξετάζεται από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Τετάρτη 17/7), κατατάσσοντας την ομάδα στη Super League, με τη χρήση του πρωτογενούς ΑΦΜ της, απαλλαγμένο μάλιστα από τα χρέη και πάλι θα απαιτηθεί κάτι ουσιαστικό και θεμελιώδες, το οποίο αυτή τη στιγμή ο «Γηραιός» δεν διαθέτει.

Αυτό έχει να κάνει με την παρουσία ενός στιβαρού επενδυτή – μεγαλομετόχου – χρηματοδότη της νέας ΠΑΕ, ο οποίος θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Διότι, μπορεί τα προϋπολογισμένα έσοδα στη συγκεκριμένη κατηγορία να κινούνται περί τα 2 εκ. ευρώ, ωστόσο, όσοι γνωρίζουν την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γνωρίζουν επίσης ότι θα χρειαστούν σημαντικά επιπλέον κεφάλαια, προκειμένου να δημιουργηθεί και να υποστηριχθεί η αγωνιστική διαδρομή μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Οι παράγοντες του Συλλόγου, πάντως, θεωρούν ότι αν – τυχόν – προκύψει μια τέτοια εκπληκτική για τον Ηρακλή έκβαση (Super League, με «καθαρό» ΑΦΜ), τότε θα καταστεί δυνατό να προσελκυσθεί άκρως ικανοποιητικό επενδυτικό ενδιαφέρον και μάλιστα άμεσα…

Scroll Up