Καμία υπόσχεση για παρέμβαση στο ποδοσφαιρικό ζήτημα…

Συντάκτης: Share:

Όπως ξεκαθάρισε ο Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος συντόνισε τη συνάντηση των Ηρακλειδέων με τον υφυπουργό Αθλητισμού – μιλώντας στον FOCUS 103,6 – ο τελευταίος δεν έδωσε καμία υπόσχεση ως προς ενδεχόμενη εμπλοκή του σε εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο Ημίθεος, λόγω του brand name του, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμφανίσει αγωνιστικό κενό μέσω αποχής κατά τη φετινή περίοδο και εξήγησε ότι δεν διατηρεί αρμοδιότητα εξεύρεσης άμεσης λύσης στο πρόβλημα.

Αντιθέτως, υποσχέθηκε ότι θα ασχοληθεί με το νομικώς ορθό και δίκαιο αίτημα της προσωποποίησης των χρεών των συλλόγων, ώστε να απαλλαγεί από αυτόν τον βραχνά και ο Γ.Σ. Ηρακλής και ότι θα έχει διαβουλεύσεις με τα συναρμόδια υπουργεία (όπως αυτό των Οικονομικών), προκειμένου να προωθηθεί νομοθετικά η συγκεκριμένη διάταξη.

Ωστόσο, οι παράγοντες του Ημίθεου είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν στη γραμμή επικοινωνίας με τους πολιτειακούς παράγοντες στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός αξιόπιστου χρηματοδότη – επενδυτή από τον επιχειρηματικό χώρο…