Καραντώνης: “Άπαντες οικονομικά τακτοποιημένοι! Θα δοθεί συνέντευξη Τύπου!”

Συντάκτης: Share:

“Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται”, επέμεναν οι Αρχαίοι μας και φαίνεται ότι στον Ηρακλή η κάκιστη αγωνιστική διαδρομή της ομάδας έδωσε πολύ έδαφος για σενάρια και φημολογίες σχετικά με την φερεγγυότητα της διοίκησης του Τομ Παπαδόπουλου, με τις… “διαρροές” να επιμένουν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι απλήρωτοι.

Ο άμεσος συνεργάτης του μεγαλομετόχου και στενός συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου, Στάθης Καραντώνης, λίγες μέρες πριν την έλευση και των δύο στη Θεσσαλονίκη, ήταν κατηγορηματικός επί του θέματος.

Σημείωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα αναφορικά με το αν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, μη αφήνοντας περαιτέρω περιθώριο ανάπτυξης και προώθησης της σχετικής φημολογίας. “Δεν τίθεται θέμα εκκρεμοτήτων στις πληρωμές των παικτών μας. Άπαντες είναι πλήρως τακτοποιημένοι, παρά το πρόβλημα, που αντιμετωπίζουμε με τον μπλοκαρισμένο τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ”, υπογράμμισε ο “κυανόλευκος” αντιπρόεδρος.

Ρυθμίζεται το θέμα των συμβολαίων

Ο Στάθης Καραντώνης, ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι πληροφορίες, οι οποίες κάνουν λόγο περί ζητήματος, που υφίσταται με το θέμα των συμβάσεων των ποδοσφαιριστών του Ημίθεου αληθεύουν, ωστόσο πρόκειται για αντιμετωπίσιμη κατάσταση, η οποία σύντομα θα ρυθμιστεί και οφείλεται στις δυσχέρειες, που δημιουργεί ο οικονομικός πόλεμος, τον οποίο δέχεται η ΠΑΕ.

“Όντως υφίσταται θέμα με τα συμβόλαια των παικτών και μας προέκυψε ακριβώς λόγω του προβλήματος με τον τραπεζικό λογαριασμό. Ασχολούμαστε εντατικά με το να το λύσουμε και σύντομα θα το έχουμε ρυθμίσει, παρά τα εμπόδια, που μας έχουν προκύψει”, σημείωσε.

Θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθενται να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, όπου θα τοποθετηθούν για όλα τα ανοικτά ζητήματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Αυτό το γεγονός το τοποθετεί στο χρονικό πλαίσιο της ερχόμενης εβδομάδας.

 Μεθοδεύει τη “μετεγκατάστασή” του στη Μίκρα

Ο Στάθης Καραντώνης έχει επισημάνει το πρόβλημα, που συνιστά το γεγονός ότι η βάση των δύο κορυφαίων της διοίκησης βρίσκεται πέρα από τον Ατλαντικό και εξετάζει λύση για το συγκεκριμένο θέμα:

“Εξετάζω σοβαρά την προοπτική να ρυθμίσω κατά τέτοιον τρόπο τις προσωπικές και επιχειρηματικές δραστηριότητές μου, ώστε να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Να είμαι κοντά στην ομάδα και στα θέματα της ΠΑΕ πολύ περισσότερο χρονικά, από ό,τι στη Φιλαδέλφεια”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της “γαλάζιας” ποδοσφαιρικής εταιρείας.