Καραντώνης στη SFINA.GR: «Κατά 98% περνάει η τροπολογία…»

Συντάκτης: Share:

Ο Στάθης Καραντώνης, όπως αποκάλυψε χθες η SFINA.GR, κατέφθασε εσπευσμένα στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει στενά τις διαδικασίες κατάθεσης στην ολομέλεια της Βουλής και ψήφισης της τροπολογίας, η οποία αφορά και στην ΠΑΕ Ηρακλής, όπως και σε όλες, όσες έχουν να διαχειριστούν χρέη προηγούμενων χρήσεων.

Έχει ήδη πραγματοποιήσει έναν ευρύ κύκλο επαφών με αρμόδιους για το θέμα φορείς και αναμένει αύριο την ενσωμάτωση της τροπολογίας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το οποίο κατατίθεται προς ψήφιση από την ολομέλεια.

Μιλώντας στη SFINA.GR, απόψε, παραμονή της κρίσιμης συνεδρίασης του Κοινοβουλίου, ο αντιπρόεδρος του Ημίθεου, δήλωσε για το επίμαχο θέμα:

«Η αλήθεια είναι ότι, μετά από αυτό, το οποίο πάθαμε την περασμένη εβδομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε επιφυλάξεις. Και, όντως, διατηρούμε επιφυλάξεις. Ωστόσο, όλες οι επαφές, που έχω πραγματοποιήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, συντείνουν στο συμπέρασμα ότι, αύριο, η τροπολογία θα ψηφιστεί κανονικά. Αν ήθελα να ακριβολογήσω, με βάση την εικόνα που έχω σχηματίσει, θεωρώ ότι κατά 98% θα είναι θετική η έκβαση. Και κρατώ αυτό το 2%, διότι υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος του προσκόμματος της τελευταίας στιγμής…», ήταν τα λόγια του Στάθη Καραντώνη.

Η εκτίμησή του, συνεπώς, αναφέρει ότι όλα εξελίσσονται ομαλά, όμως εκείνο, το οποίο προβληματίζει είναι το… «98%», στο οποίο επέμενε, αφήνοντας περιθώριο… αστοχίας και αυτήν τη φορά και μάλιστα μεγαλύτερο από ό,τι θα επέτρεπε, αν ανέφερε την πολυχρησιμοποιημένη έκφραση «κατά 99%»…

Ίδωμεν, λοιπόν…