Καταφθάνουν Παπαδόπουλος – Καραντώνης και μεταβαίνουν στη Δράμα

Συντάκτης: Share:

Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Στάθης Καραντώνης αναμένονται σήμερα (14/12) στη Θεσσαλονίκη (μέσω Αθηνών), καταφθάνοντας από τη Φιλαδέλφεια.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής απλώς θα διανυκτερεύσουν στην πόλη και δεν θα παραμείνουν πολύ, καθώς την αμέσως επομένη (Σάββατο 15 /12), θα συνταξιδέψουν με αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη Δράμα, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας με τη Δόξα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Από την επομένη του αγώνα, όμως, θα εγκατασταθούν στα γραφεία της Μίκρας, καθώς έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, τόσο σε επίπεδο χειρισμού θεμάτων του αγωνιστικού τμήματος (αποχωρήσεις από το ρόστερ, μεταγραφές, θέμα συμβολαίων ποδοσφαιριστών), όσο και σε διοικητικό (οικονομικά ζητήματα, μπλοκαρισμένος τραπεζικός λογαριασμός, χορηγικό).

Με την παρουσία Τομ Παπαδόπουλου και Στάθη Καραντώνη στη Μίκρα, η διοίκηση θα είναι σε θέση να οργανώσει και να ανακοινώσει τα σχετικά με την αναμενόμενη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ, η οποία θα λάβει χώρα – πιθανότατα – στο χρονικό πλαίσιο της ερχόμενης εβδομάδας.