«Κατεβάζουν ρολά» αύριο στον Ηρακλή – Το μήνυμα Ευγενίου

Συντάκτης: Share:

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν ενόψει και της ολοκλήρωσης της σεζόν για φέτος είχαν στον Ηρακλή, σε μία όμορφη κυανόλευκη βραδιά που  μέσα σε  ευχάριστο Οικογενειακό γεύμα

 

Η ενημέρωση του Ηρακλή:

Η σεζόν ολοκληρώνεται αύριο(20/5) για το ποδοσφαιρικό τμήμα με τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση. Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την παρουσία και την συνεργασία που είχαν ολόκληρη την χρονιά και τους παράθεσε γεύμα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Επίσης παραβρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ημίθεου και αυτόματα μετατράπηκε σε μια κυανόλευκη βραδιά.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Στράτος Ευγενίου στην σύντομη ομιλία που είχε ευχαρίστησε όλους για την προσφορά τους και έστειλε το μήνυμα ότι στην νέα σεζόν ο στόχος θα είναι για μεγαλύτερες «πτήσεις» για την ομάδα. Ευχήθηκε υγεία σε όλους και το ραντεβού ανανεώθηκε για την έναρξη της προετοιμασίας.