Καζναφέρης ή… «αλχημεία»…

Συντάκτης: Share:

Στον αγώνα με τα Τρίκαλα απουσίασε λόγω καρτών ο Βασίλης Βιτλής, με συνέπεια ο Μαρσέλο Τροΐζι να «μείνει» από αριστερό μπακ.

Ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν σημαντικό το ενδεχόμενο να εμπιστευτεί τον Πέτρο Κανακούδη – παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος μπακ προέρχονταν από μακρά αγωνιστική αποχή – τελικά, προτίμησε μια πιο εξεζητημένη λύση.

Συγκεκριμένα, μετέφερε τον Εστεμπάν Μουνιόθ στη συγκεκριμένη θέση, με τον αριστεροπόδαρο Ισπανό στόπερ – όπως ήταν επόμενο και φυσιολογικό – να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα τους συγκεκριμένου ρόλου.

Κόντρα στον Βόλο, ο κόουτς του Ηρακλή αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα στο αντίθετο άκρο της αμυντικής γραμμής του, με τον Δημήτρη Κουτρομάνο να είναι εκείνος, που θα απουσιάσει, λόγω τραυματισμού και τον 43χρονο τεχνικό να αναζητεί αντικαταστάτη.

Το ζητούμενο σε αυτήν την περίπτωση είναι αν – αυτήν τη φορά – η τεχνική ηγεσία θα καταλήξει σε μία «ορθόδοξη» επιλογή ή θα επιχειρήσει κάποια νέα «αλχημεία», μετακινώντας στο δεξιό άκρο της οπισθοφυλακής παίκτη, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στον συγκεκριμένο ρόλο.

Όσον αφορά στην… «ορθόδοξη» λύση, αυτή έχει να κάνει με τον Κώστα Καζναφέρη, ο οποίος – ως γνωστόν – έχει αγωνιστεί επανειλημμένως ως δεξιός μπακ, με τη θέση αυτή, όπως και του αμυντικού χαφ, να αποτελούν τις δύο, στις οποίες αγωνίζεται ο Αρτινός ποδοσφαιριστής.

Ο Καζναφέρης τις τελευταίες μέρες προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς και αναμένεται να φανεί αν θα βρεθεί στη βασική ενδεκάδα, με δεδομένο μάλιστα το γεγονός, ότι ο Δημήτρης Κουτρομάνος είναι εξαιρετικά πιθανό να απουσιάσει και από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, αυτόν με τον Πλατανιά στα Χανιά.