«Κλειδώνει» και ενημερώνουν…

Συντάκτης: Share:

Όπως έχουμε καταγράψει, στον Ηρακλή αναμένουν την τελική έγκριση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ εκ μέρους της ΕΠΟ, προκειμένου να προκύψει η βεβαιότητα της αγωνιστικής δραστηριοποίησης της ομάδας, με αποκλειστικό και μόνο στόχο το να καλυφθεί σε αυτό και μόνο το επίπεδο η φετινή σεζόν.

Οι πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από πλευράς των Ηρακλειδέων, οι οποίοι «τρέχουν» τη συγκεκριμένη ιδέα, αναφέρουν ότι, μόλις συμβεί αυτό και η ομάδα – δεδομένα – αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, θα σπεύσουν να ενημερώσουν αναλυτικά τον κόσμο για όλα όσα αφορούν στην υπόθεση αυτή.

Είναι πολύ πιθανή η παραχώρηση μιας συνέντευξης Τύπου, στην οποία θα τοποθετηθεί πρώτος από όλους ο Μάκης Καλαϊτζίδης, καθώς το εγχείρημα του «Α.Σ. Ηρακλής», το οποίο καλύπτει πλέον, πέρα από τις ομάδες βόλεϊ, ράγκμπι και κρίκετ του Συλλόγου και το ποδοσφαιρικό Τμήμα και αφορά στη χρήση του ΑΦΜ του Τμήματος βόλεϊ, με τον πρόεδρό του να είναι εκείνος, ο οποίος προώθησε τη συγκεκριμένη λύση, η οποία προσφέρει δυνατότητα αγωνιστικής λειτουργίας σε ομάδες αθλημάτων του Ηρακλή, μέσω υπέρβασης του προβλήματος με τη φοροτεχνική αδυναμία, που εμφανίζει ο Ερασιτέχνης.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up