«Κλείδωσε» ισπανική λύση για τα γκολπόστ! – Όλη η «ισπανική λίστα» του Ρόκα

Συντάκτης: Share:

Ο Μανουέλ Κάσες, με την επιστροφή του από την Οριχουέλα, όπου πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων, συναντήθηκε με τους διοικούντες των Ημίθεο και παρέδωσε τις μεταγραφικές εισηγήσεις του, όσον αφορά στην ποδοσφαιρική αγορά της πατρίδας του.

Όπως εξήγησε στους παράγοντες του Ημίθεου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί ικανός τερματοφύλακας από την ελληνική αγορά, καθώς όσοι ενδιαφέρουν (Γιώργος Αθανασιάδης) είναι δεσμευμένοι με ομάδα.

Κατά συνέπεια, πρότεινε τη λύση ενός έμπειρου Ισπανού γκολκίπερ, τον οποίο θεωρεί ιδιαιτέρως ικανό και έτοιμο να προσφέρει τη σιγουριά, που χρειάζονται τα «κυανόλευκα» γκολπόστ.

Ο κόουτς πήρε το «ΟΚ» της διοίκησης σχετικά με την απόκτηση του συμπατριώτη του τερματοφύλακα και η συγκεκριμένη μεταγραφή αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Ο Κάσες και άλλοι τρεις Ισπανοί

Παράλληλα, παρέδωσε μία λίστα με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές από τα ισπανικά πρωταθλήματα, όπου – βεβαίως – συμπεριλαμβάνεται και ο Χοσέ Κάσες, με τον οποίο είχε και προσωπική επικοινωνία.

Άπαντες είναι ελεύθεροι και προτίθενται να μεταγραφούν στον Ηρακλή, αν και εφόσον το επιλέξει η διοίκηση και τους καταθέσει πρόταση, στην οποία θα συμφωνήσουν.