Κορυφώνονται οι προσπάθειες

Συντάκτης: Share:

Ο χρόνος κύλησε και εξακολουθεί να κυλά σε δραματικό τέμπο για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και για την κοινωνία του Συλλόγου, η οποία επιδιώκει να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης.

Από αύριο – με τον Αύγουστο να βρίσκεται ήδη προ των πυλών – Γυμναστικός Σύλλογος και επιτροπή σωτηρίας, αλλά και όλοι οι φορείς του Ημίθεου θα επιδιώξουν να ανεβάσουν ταχύτητα στις προσπάθειες για εξεύρεση διεξόδου.

Θα επιχειρηθεί να οριστικοποιηθεί η υπόθεση της επανυποβολής του αιτήματος στην ΕΠΟ για αποκατάσταση της ΠΑΕ του 2011, μέσω του Αντώνη Ρέμου, μια υπόθεση, η οποία εφόσον μπει σε ροή – με βάση την προηγούμενη διαδικασία – αναμένεται να κρατήσει περίπου για δύο εβδομάδες (από την κατάθεση του αιτήματος, μέχρι την ανακοίνωση της απόφασης).

Παράλληλα, προκειμένου να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, θα πραγματοποιηθούν οι εκ του σύνεγγυς επαφές με τον Τομ Παπαδόπουλο, ώστε να διαπιστωθεί τι έχει να προτείνει ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπως και το αν και κατά πόσον είναι πρακτικώς πιθανό να συμβάλλει στην επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Επίσης, θα εξακολουθήσει να υφίσταται η επεξεργασία των σεναρίων αγοράς ΑΦΜ για συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ως εναλλακτική λύση, μέσα από την ταυτόχρονη προσπάθεια να καταστεί οικονομικά εφικτό αυτό, καθώς – ως γνωστόν – και η συγκεκριμένη εκδοχή «κολλά» στον τομέα της χρηματοδότησης.

Δείτε Επίσης

Scroll Up