Κουντουριώτης: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα -Υψηλοί οι στόχοι ενόψει της νέας σεζόν»

Συντάκτης: Share:

Για τις πρώτες του εμπειρίες ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, αλλά και για τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν, μίλησε ο Χρήστος Κουντουριώτης μετά τη φιλική νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Βασίλης Κοζικόπουλος

Ο 24χρονος εξτρέμ με καριέρα σε Παναθηναϊκό, Ζεμπλίν, Κόσιτσε, αλλά και Ολυμπιακό Βόλου, διανύει το πρώτο του διάστημα ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και στέκεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο ίδιος δίνει το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν, τόσο για τους προσωπικούς του στόχος, όσο και για της ομάδας, που όπως χαρακτήρισε είναι υψηλοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Γηραιού:

Για τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας: «Σίγουρα υπάρχει κούραση γιατί έχουμε διπλές προπονήσεις κάθε μέρα, τα παιδιά είναι πολύ καλά, υπάρχει καλό κλίμα, πιστεύω θα βελτιωθούμε αρκετά».

Για το τι αναμένει: «Θα δείξουμε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, όλα τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες και είναι καλοί παίκτες. Προσωπικά θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλά».

Για το τι έχει ξεχωρίσει: «Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού που δουλεύουμε στην προπόνηση. Επίσης μου αρέσει η ένταση που έχουμε στο παιχνίδι, αν και ήταν το πρώτο φιλικό και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά, δεν ήμασταν 100% έτοιμοι, όμως υπήρχε διάθεση από τα παιδιά. Είμαστε κουρασμένοι αλλά προχωράμε».

Για το αν θα πετύχει περισσότερα από 6 γκολ που σημείωσε πέρσι: «Θέλω να πιστεύω πως ναι, τόσο εγώ όσο και η ομάδα έχουμε υψηλούς στόχους, μακάρι να τα καταφέρουμε».