Μάχη Τροΐζι για αγωνιστική εγρήγορση

Συντάκτης: Share:

Το «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται σε διακοπές, λόγω των εορτών του Πάσχα, ωστόσο η όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει προβληματίσει σημαντικά τον Μαρσέλο Τροΐζι.

Ο Βραζιλιάνος κόουτς εισπράττει ένα κλίμα, το οποίο δυσχεραίνει την προσπάθεια για focus στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά και αυτό δημιουργεί μία κατάσταση την οποία δεν θέλει να εξελιχθεί και να μεταφερθεί στα δεδομένα της ερχόμενης εβδομάδας.

Μια εβδομάδα καθοριστική, καθώς περιλαμβάνει την προετοιμασία για τον «τελικό» του γηπέδου των Περιβολίων, με τους ποδοσφαιριστές του να πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στον σκοπό τους.

Με νουθεσίες και παραινέσεις προς τους ποδοσφαιριστές του, πριν αδειάσει η Μίκρα, επιχείρησε να τους δώσει να αντιληφθούν ότι και ο ίδιος συμμερίζεται τους προβληματισμούς τους για τα εξωαγωνιστικά θέματα, που απασχολούν την ομάδα, όμως τους ζήτησε να εκμεταλλευτούν αυτές τις ημέρες ανάπαυσης, που έχουν, ώστε να επανέλθουν έχοντας αναπληρώσει τις σωματικές και ψυχολογικές δυνάμεις τους, με στόχο να δουλέψουν σκληρά και να μεταβούν στα Χανιά απολύτως έτοιμοι για την καθοριστική μάχη, η οποία θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία.