Μετατίθενται οι – όποιες – εξελίξεις

Συντάκτης: Share:

Ενώ μέχρι χθες προέκυπτε η αίσθηση της διοίκησης ότι ίσως και μέχρι αύριο, Παρασκευή, να είχαμε σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της εξαγοράς νέου ΑΦΜ, αυτό το ενδεχόμενο δείχνει να έχει υποχωρήσει σε απόλυτο βαθμό.

Αιτία, αυτής της κατάστασης αποτελεί η νέα έκφραση σκληρής στάσης του Αχιλλέα Μπέου έναντι της απόπειρας επαναδιαπραγμάτευσης από πλευράς Τομ Παπαδόπουλου, προσπάθεια, στην οποία «πόνταραν» σε μεγάλο βαθμό στον Ηρακλή, καθώς – όπως λέγεται – περιελάμβανε βελτιωμένες παραμέτρους, όσον αφορά στις προτάσεις προς τον δήμαρχο Βόλου.

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αναμένεται να αποχωρήσει αύριο, επιστρέφοντας στη Φιλαδέλφεια, χωρίς να έχει «κλειδώσει» – τουλάχιστον όχι θετικά – η υπόθεση της αναζήτησης μιας βιώσιμης λύσης για την ομάδα και την εταιρεία της, γεγονός, που σημαίνει ότι οι – όποιες – εξελίξεις θα πρέπει να μετατεθούν για αργότερα.

Βεβαίως, ο λόγος περί εξελίξεων έχει να κάνει με την περίπτωση κατά την οποία ο Τομ Παπαδόπουλος δεν αποδεχθεί την ύπαρξη αδιεξόδου και συνεχίζει να επεξεργάζεται την υπόθεση της απόκτησης νέας εταιρικής βάσης για τον Ημίθεο…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up