“Μπηχτές” Τροΐζι για παίκτες, που δεν ήθελαν να ακολουθήσουν την αποστολή…

Συντάκτης: Share:

Παράπονα για ποδοσφαιριστές του, που δεν θέλησαν να ακολουθήσουν την αποστολή στα Χανιά έκανε με έμμεσο τρόπο ο Μαρσέλο Τροΐζι μετά το τέλος τους αγώνα.

Αναλυτικά, σημείωσε:

“Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμένα γιατί άλλαξα τρεις φορές πλάνα, λόγω τραυματισμών. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά από μεγάλο ταξίδι. Προσπάθησαν να κερδίσουν σε έναν αντίπαλο, που από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έκανε καθυστερήσεις.

Το πίστευα πολύ ότι μπορούσαμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Υπό ομαλές συνθήκες θα κερδίζαμε. Στο βίντεο είδα ότι δικαιούμασταν δύο πέναλτι, ότι το γκολ του Ντούνη ήταν κανονικό και το δεύτερο γκολ του Πλατανιά επιθετικό φάουλ. Κρίμα για τον Ηρακλή και τα παιδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Ηρακλής στο γήπεδο, ο Πλατανιάς δεν μπήκε στο παιχνίδι.

Αν υπήρχε VAR ο διαιτητής θα έβλεπε τα λάθη του. Κακώς με απέβαλε. Δεν έβρισα.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Όλα αλλάζουν. Δεν ξέρουμε πού θα αγωνιζόμαστε. Όπου και να αγωνιστεί η ομάδα εγώ θέλω να είμαι μαζί της.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με μεγάλη προσπάθεια για μένα. Αναγκάστηκα και έκανα πολλές αλλαγές στην ομάδα. Κάποιος παίκτης τραυματίστηκε στον… ύπνο του και δεν ήξερα πού βρισκόταν…

Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά ήρθαν με την αποστολή. Το πάλεψαν μέχρι το τέλος…”.