«Νικητές μέσα στο γήπεδο», το μήνυμα του Τροΐζι στην ομάδα

Συντάκτης: Share:

Μετά την αλλαγή ισορροπιών, που επέφερε η ενεργοποίηση ποινών για την επιτήρηση από την ΕΠΟ, το ενδεχόμενο μις νίκης του Ηρακλή στα Χανιά δεν συνεπάγεται αυτομάτως και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, από τη στιγμή κατά την οποία απαιτείται και θετικό αποτέλεσμα των Τρικάλων κόντρα στην ΑΕ Καραΐσκάκης, με τους Θεσσαλούς να είναι απολύτως αδιάφοροι.

Ωστόσο, η τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων», στην προσπάθεια να εξαντληθούν οι πιθανότητες βαθμολογικής σωτηρίας, επιδιώκει να κρατήσει «ζεστό» το αγωνιστικό τμήμα, με τον Μαρσέλο Τροΐζι να έχει περάσει το ανάλογο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του:

«Έχουμε μπροστά μας μία αποστολή και είναι πολύ συγκεκριμένη. Πρέπει να νικήσουμε τον αντίπαλο μέσα στην έδρα του και αυτό είναι το μοναδικό, που πρέπει να μας απασχολεί. Η δική μας υποχρέωση είναι να βγούμε νικητές μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι η δουλειά μιας ομάδας. Εκεί παίζεται το ποδόσφαιρο. Εμείς οφείλουμε να κρατήσουμε την κατηγορία πάνω στο χόρτο και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο νικώντας. Αυτό, που ξέρω εγώ είναι η βαθμολογία μας, η οποία διαμορφώθηκε από την προσπάθειά μας μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Κι αυτή η βαθμολογία μας «λέει» ότι κερδίζοντας στα Χανιά παραμένουμε στην κατηγορία. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι δική μας υπόθεση…», σημείωσε απευθυνόμενος προς την ομάδα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος κόουτς.