Ο Γ.Σ. θα εξετάσει πιθανότητα αναβίωσης της “αυθεντικής” ΠΑΕ Ηρακλής!

Συντάκτης: Share:

Με την… «καυτή πατάτα» του ποδοσφαιρικού Ηρακλή να επανέρχεται στα χέρια των φορέων του Συλλόγου (όλοι στην «κυανόλευκη» οικογένεια θεωρούν ότι ο Τομ Παπαδόπουλος έχει ήδη τεθεί εκτός), ο Γυμναστικός Σύλλογος αναλαμβάνει δράση, έστω και αν σε τυπικό επίπεδο η τωρινή ΠΑΕ δεν υπάγεται σε εκείνων, καθώς προέρχεται από τη γνωστή διαδικασία συγχώνευσης του 2012.

Ο Φώτης Θέος και οι συνεργάτες του, επιχειρώντας να παρουσιάσουν τις εκδοχές για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας στον κόσμο του Ημίθεου, ώστε να παρθεί μία απόφαση για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα, επιχειρούν να εξετάσουν διεξοδικά όλα τα πιθανά σενάρια.

Ένα από αυτά αφορά στην πιθανότητα αναβίωσης της αυθεντικής εταιρικής μορφής του ποδοσφαιρικού «Γηραιού», δηλαδή της ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία είχε άρρηκτη σχέση με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλής και διαλύθηκε επί ιδιοκτησίας του Αντώνη Ρέμου.

Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη, έχοντας λάβει υπ’ όψιν τους τις δημόσιες τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου εκείνης της ΠΑΕ, περί πλήρους αποπληρωμής από πλευράς του των οφειλών προς το Δημόσιο, εξετάζουν το αν και κατά πόσον είναι όντως εφικτή, αλλά και συμφέρουσα για τον Σύλλογο, η επανενεργοποίηση της “original” ΠΑΕ Ηρακλής.

Ώστε με εταιρικό όχημα τον συγκεκριμένο φορέα, να προταθεί η αγωνιστική επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, με τις άλλες πιθανές προτάσεις να αφορούν στη – γνωστή – αναζήτηση νέου ΑΦΜ και στο απευκταίο σενάριο της συμμετοχής στο τοπικό πρωτάθλημα, ως έσχατη κίνηση απελπισίας…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up