Ο Λουκίνας έδειξε πρώτος τον δρόμο της σύνεσης

Συντάκτης: Share:

Σε αρχικό στάδιο, η στάση της πλευράς Λουκίνα έναντι των δικαστικών διαφορών του με την ΠΑΕ Ηρακλής, αναφορικά με τις οφειλές προς το πρόσωπό του από την εποχή του Παπαθανασάκη, φάνηκε να είναι άκαμπτη και να επισείει την απειλή αφαίρεσης βαθμών για την ομάδα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι τοποθετήσεις του νομικού εκπροσώπου του παίκτη, Πάρη Ατλαμάζογλου, έδειχναν ότι βρισκόμαστε προ ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης βαθμών, όμως οι εκτιμήσεις αυτές ουδέποτε δικαιώθηκαν.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο Γιάννης Λουκίνας υπήρξε ο πρώτος, ο οποίος έδειξε τον δρόμο της σύνεσης και της λογικής στο συγκεκριμένο θέμα, αντιλαμβανόμενος ότι όφειλε με τη στάση του να δώσει ανάσες και χρόνο στη διοίκηση, ώστε να υπάρξουν οι πιθανότητες ρύθμισης της εκκρεμότητας, που τον ταλαιπωρεί, αλλά η οποία αφορά σε υποχρεώσεις προηγούμενης διοικητικής κατάστασης.

Τον δρόμο, που χάραξε η πλευρά Λουκίνα, ακολούθησαν λίαν προσφάτως και οι 11 συνάδελφοί του, αποφεύγοντας την ενεργοποίηση ποινών αφαίρεσης βαθμών, αναφορικά με το βαθμολογικό πλαίσιο της σεζόν, που ολοκληρώθηκε, εξυπηρετώντας άπαντες – βεβαίως – αυτό, που επέβαλε και το προσωπικό συμφέρον τους, πρώτα από όλα…