Ο Ρόκα σκέφτεται αλλαγές, ενόψει “restart”

Συντάκτης: Share:

Τη μεγάλη ανάγκη για τη νίκη και για αλλαγή δεδομένων στον αγωνιστικό τομέα, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα στη Σπάρτη, επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ο Μανουέλ Ρόκα.

Ο ίδιος, επιχειρώντας να συμβάλλει άμεσα προς αυτήν την κατεύθυνση, μελετά σοβαρά την προοπτική πραγματοποίησης ουσιαστικών αλλαγών στα τεχνικά πλάνα του, όσον αφορά στην αναμέτρηση της πρωτεύουσας της Λακωνίας.

Στο σχεδιασμό του υπάρχει η προοπτική να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων, ενώ εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο αλλαγής σχηματισμού, ακόμη και επαναφέροντας το κλασικό «4-2-3-1».

Ως προς τη βασική ενδεκάδα, θέση διεκδικούν ο Γκι Νιάμπουγιου, ο Πέτρος Ορφανίδης και ίσως – αυτή τη φορά – προτιμήσει να δοκιμάσει σε ρόλο βασικού και τον Χρήστο Ρόβα.

Πάντως, ο κόουτς του Ημίθεου δεν κρύβει τον προβληματισμό του από τη συνεχιζόμενη απουσία του Εμανουέλ Περόνε, καθώς ούτε ο νεαρός Γιώργος Παυλίδης, κατόρθωσε, μέσα από τις δύο πρόσφατες εμφανίσεις του ως βασικός, να δώσει λύσεις, λόγω της δεδομένης απειρίας του, ενώ οι υπόλοιποι κλασικοί επιθετικοί του ρόστερ (Νιάμπουγιου, Ρόβας) δεν διαθέτουν τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του σέντερ φορ περιοχής.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος – παράλληλα – παραμένει εκτός αποστολών, καθώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία.