Ο Τροΐζι και η αποκάλυψη του… “no pay, no play”…

Συντάκτης: Share:

Ο Μαρσέλο Τροΐζι, με αιχμηρό, έμμεσο, αλλά σαφή τρόπο αποκάλυψε ένα θέμα, το οποίο υπέβοσκε το τελευταίο διάστημα στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα και αφορούσε στην απροθυμία, που επέδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ως προς το να βοηθήσουν ενεργά την προσπάθεια στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει αγωνιστικά τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αφήνοντάς τους εκτός αποστολών στους τελευταίους αγώνες, ικανοποιώντας, ουσιαστικά, το αίτημά τους, το οποίο αφορούσε αυτό, το οποίο – τόσο εύστοχα – εκφράζουν οι Αμερικανοί με την γνωστή έκφραση “no pay, no play”…

Ωστόσο, ο 43χρονος τεχνικός έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει – έστω και έμμεσα – το πρόβλημα, που κλήθηκε να διαχειριστεί, καθώς την τελευταία εβδομάδα, πριν τον καθοριστικό αγώνα του φινάλε του πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά, υπήρξαν νέες περιπτώσεις «απρόθυμων» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι – εντέλει – δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στα Χανιά.

Εξ ου και ο Τροΐζι, με τα όχι καλά ελληνικά του, αποφάσισε να αφήσει αιχμή με το σχόλιο «τις τελευταίες μέρες αναγκάστηκα να αλλάξω τρεις φορές πλάνα. Υπήρξε ποδοσφαιριστής, ο οποίος τραυματίστηκε στον… ύπνο του και στη συνέχεια… εξαφανίστηκε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που ήρθαν στα Χανιά για να αγωνιστούν με την ομάδα…».