Οι «τελικοί» και το μήνυμα του Ρόκα προς την ομάδα

Συντάκτης: Share:

Ο Ηρακλής έχει μείνει από πολύ νωρίς μακριά από τη διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων, που «βλέπουν» άνοδο  στη μεγάλη κατηγορία, λόγω της κάκιστης αγωνιστικής εκκίνησής του.

Τα τελευταία αποτελέσματα, όμως, όσο και η προοπτική συνολικής βελτίωσης, την οποία αντανακλά η εικόνα της ομάδας, προσφέρουν την αισιοδοξία ότι η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης τους βαθμολογικού πίνακα δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο.

Όλα αυτά, βεβαίως, υπό την προϋπόθεση ότι το «κυανόλευκο» συγκρότημα δεν θα εκτραπεί εκ νέου από την πορεία του και θα συνεχίσει με αξιοπιστία και σταθερότητα να βαδίζει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.

Ο Μανουέλ Ρόκα έχει ήδη στείλει το δικό του μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του, αμέσως μετά τα όσα συνέβησαν στον Βόλο, κάνοντας λόγο για συνεχείς «τελικούς», που έχει μπροστά της να δώσει η ομάδα από εδώ και πέρα:

«Κάθε παιχνίδι από εδώ και εμπρός είναι για εμάς ένας τελικός. Ένας αγώνας, δηλαδή, τον οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε, για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Να προετοιμαζόμαστε για αυτόν ξεχωριστά, χωρίς να βλέπουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν, σαν να τελειώνει η σεζόν μέσα από το αμέσως προσεχές παιχνίδι, που έχουμε να δώσουμε. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τη βαθμολογική συγκομιδή, την οποία χρειαζόμαστε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Χωρίς να κοιτάζουμε τη βαθμολογική κατάσταση των άλλων και ποια παιχνίδια έχουμε να δώσουμε στη συνέχεια του προγράμματός μας. Συγκεντρωνόμαστε κάθε φορά στο επόμενο και μόνο σε αυτό. Είναι ο «τελικός» μας και πρέπει να τον κερδίζουμε», είναι το μήνυμα του κόουτς προς τους ποδοσφαιριστές του και προσδοκά να διαπιστώσει ότι αυτό ελήφθη, αρχής γενομένης από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά…