Όλα δείχνουν αδιέξοδο, αλλά…

Συντάκτης: Share:

Με τα υπάρχοντα δεδομένα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, σχετικά με την τελική έκβαση του εγχειρήματος του Τομ Παπαδόπουλου για εξασφάλιση της απαραίτητης για την επιβίωση της ομάδας εταιρικής μεταβολής.

Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στη SFINA.GR, οι οποίες αναφέρονται στη νέα άρνησή του, ως προς την προοπτική επίτευξης συμφωνίας με την πλευρά του Ηρακλή, όλα προδίδουν ότι και αυτή απόπειρα της «κυανόλευκης» διοίκησης προσέκρουσε σε τοίχο.

Ο δήμαρχος Βόλου επιμένει ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει και ότι ήδη έχει κλείσει την πόρτα και στη δεύτερη απόπειρα του μεγαλομετόχου του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, με τα πράγματα να έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Πάντως, η όλη εξέλιξη της κατάστασης μας αναγκάζει να διατηρούμε, πλέον, κάποιες αμφιβολίες, καθώς στο θέμα της επόμενης μέρας του «Γηραιού» υπεισέρχονται και παράμετροι, που έχουν να κάνουν με επικοινωνιακούς ελιγμούς, οι οποίοι θα πρέπει να προσμετρηθούν.

Για παράδειγμα, εξίσου κάθετα αρνητικός ήταν ο Αχιλλέας Μπέος στην πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης, ενώ, χωρίς να προδίδει κάτι μια τέτοια εξέλιξη, χθες οι δύο πλευρές βρέθηκαν να επαναδιαπραγματεύονται, ενώ – την ίδια ώρα – από το περιβάλλον της ομάδας είχαν διαρρεύσει – επιμελώς – πληροφορίες για επαναπροσέγγιση με την ΑΕ Καραϊσκάκης…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up