Όλα «ρευστά» στην περίπτωση του Γιώργου Μπαντή

Συντάκτης: Share:

Στην υπόθεση της επιστροφής του Γιώργου Μπαντή στον Ηρακλή υφίσταται καλή διάθεση και κοινή επιθυμία συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, όμως – μέχρι στιγμής – το ζήτημα βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμιά οριστική συμφωνία, ούτε βεβαίως ο 34χρονος γκολκίπερ έχει ενταχθεί στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Από τη δική του πλευρά ο Χαλκιδικιώτης ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να επανέλθει στην ομάδα, με την οποία έχει «δεθεί» συναισθηματικά, έστω και αγωνιζόμενος στο επίπεδο της Γ΄ Εθνικής, όμως είναι λογικό να αναμένει από την πλευρά των «κυανολεύκων» συγκεκριμένη πρόταση, με αναλυτική καταγραφή του σχεδιασμού, που υπάρχει, σχετικά με την προοπτική του Ηρακλή από εδώ και πέρα.

Όσο προχωρά το θέμα της συμφωνίας με τον Άρη Παλαιοχωρίου και παράλληλα προωθούνται και τα διοικητικά ζητήματα του ποδοσφαιρικού Τμήματος, οι ιθύνοντες του «Γηραιού» αναμένεται να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε πιο λεπτομερή κρούση και συζήτηση με τον Γιώργο Μπαντή, ώστε να διαπιστωθεί σε οριστικό επίπεδο, αν όντως υφίσταται ρεαλιστική βάση συνεργασίας μεταξύ του έμπειρου τερματοφύλακα και της ομάδας που τον ανέδειξε.