Όλα τα βλέμματα στη μάχη της Τετάρτης

Συντάκτης: Share:
Όλα τα βλέμματα στη μάχη της Τετάρτης

Πλέον, όλη η «κυανόλευκη» κοινωνία έχει στρέψει το απόλυτο του ενδιαφέροντός της στην εξέταση του αιτήματος, που υπέβαλε ο Ερασιτέχνης για ολική αποκατάσταση της ΠΑΕ, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μεθαύριο, Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Οι νομικοί, που υποστηρίζουν το αίτημα της «κυανόλευκης» πλευράς, Γιώργος Παναγόπουλος και Χάρης Γρηγορίου, θεωρούν ότι εφόσον η δικαστική κρίση της Επιτροπής βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα και νομικά δεδομένα, θα δοθεί η πολυπόθητη εντολή δικαίωσης του Ηρακλή.

Το σώμα της συγκεκριμένης επιτροπής αποτελείται από τακτικούς δικαστές και αυτό προσφέρει περαιτέρω ελπίδες στην πλευρά του Ημίθεου, χωρίς ωστόσο να υπερβαίνονται τα όρια της επιφυλακτικότητας.

Επιφυλακτικότητα, διότι το εγχείρημα είναι εκ προοιμίου δύσκολο, πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα και κανείς δεν βάζει στο περιθώριο το αναντίρρητο γεγονός ότι η Ομοσπονδία επανειλημμένως και εμμονικά έχει καταδικάσει αδίκως την ομάδα τα τελευταία χρόνια, ευρισκόμενη μονίμως απέναντί της.

Πάντως, οι παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου επιμένουν ότι ο Σύλλογος θα δώσει αυτήν τη μάχη, έχοντας το δίκαιο με το μέρος του και ο μόνος λόγος, ο οποίος τους κάνει να «κρατούν μικρό καλάθι», είναι ότι το θέμα κρίνεται εντός της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και από την ΕΠΟ…

Scroll Up