Ολοταχώς προς Γενική Συνέλευση…

Συντάκτης: Share:

Εξαιρετικά αυξημένες είναι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί νέα ευρεία σύσκεψη των θεσμικών φορέων του Ηρακλή την ερχόμενη εβδομάδα, με συνακόλουθη τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.

Παρά την κορύφωση της περιόδου των αυγουστιάτικων διακοπών, οι απόπειρες για εξεύρεση λύσης στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο απτό αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Το γεγονός αυτό είναι προφανές ότι ανησυχεί ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του «Γηραιού», που φέρονται ότι βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στη λήψη αποφάσεων σχετικά με την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας και της εταιρείας, η οποία θα την εκπροσωπεί, έστω κι αν η ανυπαρξία ουσιαστικών εξελίξεων προδικάζει ότι οι αποφάσεις αυτές δύσκολα θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση.

Με τη λογική ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να κριθεί οριστικά η υπόθεση, Ερασιτέχνης και επιτροπή σωτηρίας επιθυμούν να ακούσουν και τη θέση, την οποία λαμβάνουν, κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί, οι λοιποί θεσμικοί φορείς του Ημίθεου (οργανωμένη οπαδική βάση και Ιδρυτικό Σωματείο).

Εφόσον, λοιπόν, πραγματοποιηθεί αυτή η νέα ευρεία σύσκεψη φορέων την εβδομάδα, που μας έρχεται, αυτομάτως, η συγκεκριμένη ενέργεια θα σημάνει ότι προσεγγίζει σημαντικά και η μέρα πραγματοποίησης της καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης, από την οποία αναμένεται να ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις, χωρίς να αποκλείεται και η απευθείας σύγκληση της Συνέλευσης, χωρίς να προηγηθεί η σύσκεψη…

Δείτε Επίσης

Scroll Up