Οπαδοί στην προπόνηση – “Ντροπιάζετε τον Ηρακλή!”, είπαν στους παίκτες

Συντάκτης: Share:

Η οργή του κόσμου του Ηρακλή είναι κάτι περισσότερο από έκδηλη και αυτό φάνηκε μέσα απότις αντιδράσεις τους μετά τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Σήμερα (11/12) αρκετοί οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα και στο περιθώριο της προπόνησης απευθύνθηκαν στους ποδοσφαιριστές, “βγάζοντας” όλα όσα αισθάνονται από την τραγική και απαράδεκτη αγωνιστική διαδρομή των “κυανολεύκων”.

“Με τις εμφανίσεις σας και τα αποτελέσματα, που φέρνετε, ντροπιάζετε τον ίδιο τον Ηρακλή. Εξευτελίζετε τη φανέλα, που φοράτε και δείχνετε ότι είστε ανάξιοι για αυτήν. Ντροπιάζετε τον κόσμο της ομάδας, που σας στηρίζει και είναι σε όλα τα γήπεδα δίπλα  στην ομάδα του. Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να σηκώσετε το βάρος αυτής της φανέλας αποχωρήστε μόνοι σας. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια στην κατρακύλα σας…”, ήταν τα βασικότερα από όσα είπαν οι φίλοι του Ηρακλή προς τους ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία τους στη Μίκρα δεν επέφερε καμία εκτροπή ή στιγμή έντασης και η προπόνηση διεξήχθη κανονικά…