Οργή στον Ηρακλή για τη στάση της ΕΠΟ

Συντάκτης: Share:

Για πολλοστή φορά, η ΕΠΟ έδειξε το εχθρικό πρόσωπό της έναντι του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, καθώς αποδείχθηκε ότι εξακολουθεί να στέκεται απέναντι σε κάθε προσπάθεια των «κυανολεύκων», ακόμη και υπό τη νέα διοικητική υπόστασή της, η οποία ευαγγελίζεται την εξυγίανση.

Χαρακτηριστική του κλίματος οργής, που κυριαρχεί στον «κυανόλευκο» κόσμο, είναι η τοποθέτηση παράγοντα του Ερασιτέχνη, ο οποίος στέκεται με έμφαση στο σκανδαλώδες σκεπτικό, στο οποίο στηρίζει την απορριπτική απόφασή της η Επιτροπή Εφέσεων:

«Όλοι εμείς στον Ηρακλή, οι οποίοι δεν τρέφαμε αυταπάτες και γνωρίζαμε ότι η ΕΠΟ παραμένει… ΕΠΟ, όσον αφορά στη στάση της έναντι του Συλλόγου μας, δεν διατηρούσαμε σημαντικές ελπίδες για δικαίωση.

Ωστόσο, οφείλαμε να κάνουμε το καθήκον μας και να κυνηγήσουμε νομικά την υπόθεση.

Εκείνο, που είναι εξοργιστικό είναι το σκεπτικό της υπόθεσης, το οποίο δεν ντράπηκαν να προβάλλουν. Υποτίθεται ότι «κολλούν» στο τυπικό της μη υποβολής του αιτήματος από την ΠΑΕ του 2011, την οποία οι ίδιοι διέλυσαν με τις αποφάσεις και τις μεθοδεύσεις τους και έχουν… «θέμα» επειδή ο αιτών είναι ο Ερασιτέχνης.

Αυτή είναι η εξυγίανση του κ. Γραμμένου και της νέας τάξης πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο», υπογράμμισε με στόμφο…