«Όσο υπάρχουν πιθανότητες, θα τις διεκδικήσουμε…»

Συντάκτης: Share:

Όπως αποδεικνύεται, τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας αρχίζουν να ενστερνίζονται την αντίληψη του Τομ Παπαδόπουλου, ο οποίος επιμένει ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια διαπραγμάτευσης με τον Αχιλλέα Μπέο και τον Βόλο ΝΠΣ.

Βεβαίως, απέχουν ακόμη πολύ από το να ενστερνιστούν και την αισιοδοξία του μεγαλομετόχου της νυν ΠΑΕ ότι όλα – στο τέλος – θα καταλήξουν θετικά, όμως, η στάση, που βλέπουν να τηρεί η άλλη πλευρά, τους κάνει να θεωρούν ότι, όχι μόνο υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης, αλλά και ότι αξίζει να το προσπαθήσουν.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι παράγοντες του Συλλόγου, οι οποίοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα, «η αλήθεια είναι ότι στην υπόθεση του Βόλου δεν βρήκαμε μια ερμητικά κλειστή πόρτα. Αυτός είναι και ο λόγος, που μας οδήγησε στο να επιδιώξουμε συζήτηση με τον Μπέο, ώστε να δούμε τι ακριβώς μπορεί να γίνει και πώς μπορούμε να πολεμήσουμε, διεκδικώντας τις πιθανότητες, που υπάρχουν για την επίτευξη συμφωνίας. Θα ήταν άστοχο εκ μέρους μας να απορρίψουμε κάθε σκέψη εμπλοκής σε διαπραγμάτευση, επειδή οι μέχρι τώρα εξελίξεις δεν ήταν θετικές, από τη στιγμή κατά την οποία εισπράττουμε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Δεν θέλουμε να περνάμε μηνύματα επίπλαστης αισιοδοξίας στον κόσμο, προετοιμάζοντας τον για ευτυχή έκβαση, αλλά δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε οριστικά πριν κάνουμε τη σχετική επαφή…».

Αυτά δηλώνουν, υπογραμμίζοντας ότι μετά και από τη δική τους διαπραγμάτευση με τον δήμαρχο Βόλου, θα είναι – όντως – σε θέση να γνωρίζουν να υπάρχουν ρεαλιστικές βάσεις αισιοδοξίας στην όλη ιστορία.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up