Παπαστεριανός: «Είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Συντάκτης: Share:

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση μίλησε στην media day ο αμυντικός των «κυανολεύκων», Άγγελος Παπαστεριανός, που θα είναι διαθέσιμος μετά και την έκτιση της ποινής του στην πρεμιέρα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Καλούμαστε μας αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και είμαστε έτοιμοι από την μεριά μας να διεκδικήσουμε την νίκη. Θέλαμε κάτι περισσότερο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά ελπίζουμε να το πετύχουμε αυτή την Κυριακή. Χαίρομαι που πλέον έχω εκτίσει την ποινή της τιμωρίας μου και είμαι πλέον στην διάθεση του προπονητή μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα».

 

Συνεχίζοντας ο αμυντικός της ομάδας συμπλήρωσε: «Είναι μια δύσκολη σεζόν για όλες τις ομάδες, καθώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε αργά. Χρειάζεται όμως να προσαρμοστούμε άμεσα για να μπορέσουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καθημερινά στις προπονήσεις έχουμε στόχο την βελτίωση μας , προκειμένου η ομάδα να δείχνει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο»

 

Καταλήγοντας ο Άγγελος Παπαστεριανός αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ομάδας τονίζοντας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας στον αγώνα με την Νίκη Βόλου και προσπάθησε να μας σπρώξει για την νίκη. Θέλουμε να τους αφιερώσουμε την πρώτη μας νίκη».