Πιέζονται για αποφάσεις, αλλά τις αναβάλλουν διαρκώς

Συντάκτης: Share:

Όντας ήδη εντός του Αυγούστου, υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής θα έπρεπε ήδη να έχει βρει τον δρόμο του σε εταιρικό επίπεδο και ήδη να προχωρεί προς την ολοκλήρωση και της αγωνιστικής οργάνωσής του.

Αντιθέτως, η σκληρή πραγματικότητα μαρτυρά ότι η ποδοσφαιρική υπόσταση του Ημίθεου εξακολουθεί να βρίσκεται στο πουθενά, καθώς ούτε καν έχει αποφασιστεί το προς τα πού θα κατευθυνθεί και – κυρίως – πού θα στηριχθεί η νέα προσπάθειά του.

Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη και της επιτροπής σωτηρίας – όπως είναι απολύτως λογικό – επείγονται για να ληφθούν αποφάσεις και θέλουν να πράξουν το ορθό, που δεν είναι άλλο από το να βάλουν και τον κόσμο του Συλλόγου στην καθοριστική εξίσωση της επόμενης μέρας για το ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα και οι εξελίξεις αντί να ξεκαθαρίζουν, δείχνουν να περιπλέκονται…

Από τη μία, διότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη οικονομική δυναμική για την υλοποίηση οποιουδήποτε πλάνου κι αν επιλεγεί και από την άλλη, επειδή διαρκώς προκύπτει κάτι νεώτερο, το οποίο – και πάλι – κάθε άλλο παρά σιγουριά εμπνέει…

Μετά την δέσμευση βεβαιότητας του Τομ Παπαδόπουλου για την περίπτωση του Βόλου, ήρθε και αυτό το θέμα με τη Λαμία να προστεθεί στις ενασχολήσεις των ιθυνόντων του «Γηραιού», καθώς η συμμετοχή στη Super League – πέρα από κάθε αμφισβήτηση –  αποτελεί εύλογη προτεραιότητα και κάθε πιθανή ευκαιρία σε αυτό πεδίο θα πρέπει να διερευνηθεί εξονυχιστικά.

Όλα αυτά λειτουργούν παρελκυστικά ως προς το να λάβει ένα τέλος η αναμονή, με τους ασχολούμενους με το θέμα, πάντως, να διαβεβαιώνουν ότι, εφόσον υπήρχε όντως μπροστά τους μια λύση καθόλα υλοποιήσιμη, θα είχε ήδη προκριθεί και θα είχε προχωρήσει…

Δείτε Επίσης

Scroll Up